+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Hoogste punt bereikt bij project Heuveleind in Dongen

Gepubliceerd op 04/07/2024
Advies
Management
Beheer
01 / 04
02 / 04
03 / 04
04 / 04

Dinsdag 2 juni werd een bijzondere mijlpaal bereikt bij het nieuwbouwproject Heuveleind in Dongen: het hoogste punt van de bouw is bereikt! Dit heuglijke moment werd gevierd samen met onze opdrachtgever Casade en de aannemer, Van Grunsven Groep Bouw & Ontwikkeling, door het hijsen van de vlaggen op de bouwplaats. Ter ere van de harde inspanningen van de bouwmedewerkers werden zij getrakteerd op een kleine attentie en een smakelijke traktatie.

96 Duurzame woningen en appartementen

Heuveleind omvat in totaal 48 grondgebonden woningen en 48 appartementen, verspreid over twee woongebouwen. Alle woningen en appartementen zijn Nul-Op-de-Meter (NOM), wat betekent dat ze zelfvoorzienend zijn in energiegebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van bodemwarmtepompen, zonnepanelen en het ontbreken van een gasaansluiting. De bewoners zullen elektrisch koken en genieten van een gezond binnenklimaat dankzij een warmteterugwin-ventilatiesysteem (WTW).

De woningen zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en betaalbaarheid. De combinatie van grondgebonden woningen en appartementen zorgt voor een divers aanbod dat geschikt is voor verschillende huishoudens en inkomensgroepen. De eerste bewoners van de woningen krijgen in het najaar van 2024 hun sleutels, en de oplevering van de appartementen staat gepland voor het voorjaar van 2025.

Projectmanagement

Het project wordt begeleid door Pepijn van Kuppeveld en Mark Lepelaars, in opdracht van woningcorporatie Casade. Met dit project levert Casade een belangrijke bijdrage aan duurzaam en betaalbaar wonen in de regio. Wij zijn trots op de vooruitgang en kijken uit naar de succesvolle afronding van dit project.

Meer lezen over dit duurzame woningproject? Bekijk dan onze projectopagina.