Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

Erik Rijnink
Erik Rijnink
Projectmanager
06 - 54 934 311
Opdrachtgever

Bouwinvest

Rol Laride

Kwaliteitsmanagement

Aantal m2

158 appartementen

Architect

Binst Architecture, Antwerpen

Next Eindhoven

NEXT is een stoere 80 meter hoge woontoren aan de Philitelaan in Eindhoven, in het hart van het bruisende Strijp-S, naar een ontwerp van het Antwerpse architectenbureau Binst Architecture. NEXT is een ontwikkeling van SDK Vastgoed in opdracht van Spoorzone BV. De appartementen in de vrije huursector zijn verkocht aan Bouwinvest.

NEXT: High end living

Het gebouw met de 3 woontorens heeft een opvallende architectuur, waarbij elk gebouw afzonderlijk fungeert als herkenningspunt in de omgeving en het hoogste maar liefst 23 verdiepingen telt. Tezamen vormen de woontorens een harmoniƫrend geheel in de nog in ontwikkeling zijnde omgeving van Strijp-S. In totaal omvat het project 158 appartementen, waarvan 99 huurappartementen en 56 koopappartementen en 3 penthouses. De appartementen variƫren van 64 tot ruim 200 vierkante meter en zijn geschikt voor een brede doelgroep van huurders en kopers.

Het gebouw wordt volgens alle hedendaagse maatstaven duurzaam gebouwd en opgeleverd.

The NEXT step: topkwaliteit als vanzelfsprekendheid

Namens de koper van de 99 huurappartementen, Bouwinvest, vervult Laride de rol van kwaliteitsmanager tijdens de realisatiefase. Laride draagt zorg voor professionele ondersteuning en treedt op als belangenbehartiger namens Bouwinvest gedurende het gehele proces. Onze kwaliteitsmanagers toetsen de kwaliteit van het werk, controleren alle contractafspraken en volgen de bouw op de voet, zodat bij oplevering een optimaal kwaliteitsniveau behaald wordt, afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Strijp-S: The NEXT place to be!

Strijp-S is het voormalige fabriekscomplex van Philips dat vanaf 1916 werd ontwikkeld. Langzaam groeide het terrein uit tot bedrijventerrein dat in beginsel alleen toegankelijk was voor Philips medewerkers. Tegenwoordig is het de culturele hotspot van Eindhoven. Met hippe en kwaliteitsvolle horeca, creatieve werkplekken en evenementenlocaties die een nieuwe invulling geven aan de oude fabrieken. En natuurlijk the NEXT place to live!

Projectplanning

De bouw van NEXT is reeds gestart. De verwachting is dat medio 2022 de appartementen kunnen worden opgeleverd.