Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

René Clijsen
René Clijsen
Strategisch adviseur
06 - 53 737 650
Opdrachtgever

Wooninc., Eindhoven

Rol Laride

Conceptontwikkeling, Projectmanagement

Aantal m2

1.800

Ingebruikname

2012

Architect

Burobas, Eindhoven

Nieuw kantoor Wooninc. in Eindhoven

Het Nieuwe Werken: 0,7 werkplek per fte

Eind 2010 heeft de directie van Wooninc. besloten een gedeelte van de begane grond van “De Grijze Generaal” in te richten voor haar eigen huisvesting. Op de nieuwe locatie worden huurders, klanten en relaties in een open werkomgeving ontvangen. Het kantoorconcept is gebaseerd op 'Het Nieuwe Werken'.

Door Wooninc. is de “De Grijze Generaal fase 2” ontwikkeld. Een opvallend complex bestaande uit 112 woningen en diverse sociaal-maatschappelijke voorzieningen op de begane grond. Het kantoorconcept is gebaseerd op 'Het Nieuwe Werken’. Uitgangspunt is 0.7 werkplek per fte. Deze zijn aangevuld met vrije werkplekken in diverse verschijningsvormen. Door middel van optimale inzet van technologie worden medewerkers gefaciliteerd en wordt er ruimte geboden voor de nieuwe manier van werken.

Duurzaamheid

Met betrekking tot duurzaamheid is er door Wooninc. gekozen voor vloerverwarming met een laag temperatuurstraject. De luchtbehandelingskast is voorzien van een warmteterugwinning door middel van een Twincoilsysteem. Alle inbouwarmaturen zijn voorzien van LED verlichting.

Fotografie: Bart van Overbeeke Fotografie, Eindhoven