Volg ons op: (040) 234 8000
Opdrachtgever

Bouwinvest

Rol Laride

Projectmanagement

Aantal m2

2.748

Ingebruikname

2019

Meierijlaan Eindhoven

Comfortabel en luxe wonen in Hof24

Op de locatie van de voormalige school De Rooi Pannen aan de Meierijlaan in Eindhoven zijn na herbestemming van de locatie 24 luxe eengezinswoningen herrezen. Het betreffen woningen in het middeldure huursegment.

De locatie krijgt daarmee een compleet nieuw aangezicht. De oude school is geheel gesloopt en de nieuwe woningen zijn gerealiseerd in een U-vorm, waarbij de achtertuinen grenzen aan een gezamenlijk parkeerterrein.

Energiezuinig wonen

Door de toepassing van diverse duurzaamheidsmaatregelen, zijn de woningen energiezuinig en bovendien perfect gesitueerd in de nabijheid van vele voorzieningen: winkelcentrum, supermarkten, sportparken en slechts 10 minuten rijden van centrum Eindhoven en station.

Kwaliteitstoezicht

Aannemer Van Wanrooij heeft het project voor eigen rekening en risico ontwikkeld en heeft de woningen in opdracht van Bouwinvest op basis van een turnkey overeenkomst gerealiseerd.
Bij een turnkey overeenkomst is de rol van de aannemer ten aanzien van taken, verantwoordelijkheden en risico’s eenduidig en helder. Om tijdens de uitvoering in hoofdlijn controle te kunnen uitoefenen op de werkzaamheden van de aannemer en de kwaliteit van het werk, heeft Laride in opdracht van Bouwinvest kwaliteitstoezicht gehouden. Als een continu proces wordt toegezien op naleving van het Programma van Eisen, zodat de beoogde bouw exact overeenkomt met de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Projectpartner van A tot Z

Naast het kwaliteitstoezicht ondersteunt Laride Bouwinvest in alle fases van het proces. Zo verzorgen de projectmanagers van Laride hand- en spandiensten bij de verhuurvoorbereiding, verrichten zij de opname en oplevering, wordt het overdrachtsdossier opgesteld en vervolgens afgerond met een Procesverbaal van oplevering. Tot slot coördineert Laride de overdracht tussen aannemer Van Wanrooij en opdrachtgever Bouwinvest.

Daarmee is het volledige proces rond en wordt wederom een mooi project opgeleverd.
Op 21 maart 2019 kunnen de nieuwe huurders gaan genieten van hun nieuwe thuis.