Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

Maurice van Oort
Maurice van Oort
Projectmanager
06 - 15 466 425
Opdrachtgever

Profinn

Rol Laride

Procesmanagement, projectmanagement

Aantal m2

Kantoor 2.700 m2 | Bedrijfshal 1.800 m2

Ingebruikname

2018

Architect

A&E Architecten - kantoor | Pauwert Architectuur - enteel & bedrijfshal

Projectstatus

1e fase gereed

Herontwikkeling kantoor Profinn
tot 'BAM' huis

Profinn, vastgoedregisseur in het hart van Brainport, verzorgt het asset management van diverse vastgoedportefeuilles. Profinn creëert toegevoegde waarde aan haar gebouwen door een optimale exploitatie en persoonlijke aanpak, waardoor huren onder de meest gunstige gebruikscondities mogelijk wordt.

De perfecte locatie

Voor de integratie van diverse vestigingen, zocht BAM Bouw & Techniek een centraal gelegen locatie. Goed bereikbaar en een pand met zowel voldoende kantoorruimte als ook een mooie bedrijfsruimte voor de uitvoering van haar activiteiten.

Met Profinn kwam BAM tot een huurcontract voor de locatie Looyenbeemd in Eindhoven. Voor deze locatie is het bestaande kantoorpand verbouwd tot “BAM huis”; een nieuwe integrale werkplek voor BAM medewerkers.
Voor de gehele herontwikkeling van het pand en de afstemming tussen verhuurder en huurder is Laride aangesteld als project- en procesmanager.

Efficiency en perfectie: de maatstaf voor huisvesting

Profinn zet de maatstaf en afbouw kan geheel in afstemming met de huurders worden gerealiseerd. Daarbij wordt enkel gewerkt met first class leveranciers met focus op kwaliteit en duurzaamheid. In opdracht van Profinn zorgt Laride ervoor dat binnen de kaders van het huurcontract een plan wordt uitgewerkt, zodat op de meest efficiënte manier en perfect passend binnen alle wensen en eisen gehuisvest kan worden.

Binnen dat plan worden alle aspecten belicht; van investeringskosten tot gebruikslasten, onderhoud en exploitatie. Laride behartigt de belangen van Profinn en zorgt ervoor dat de plannen realiseerbaar zijn en passen binnen het gestelde budget. Ook ziet zij toe op het verkrijgen van de benodigde vergunningen.
Voor de functionaliteit van het gebouw wordt namelijk een nieuwe entree gerealiseerd en wordt er een nieuwe bedrijfshal ontwikkeld en gerealiseerd. Om het geheel een nieuwe look en feel te geven, krijgt deze een passend karakter.

Karaktervolle entree

De verbouwing is inmiddels gereed en het ontwerp van de nieuwe entree en bedrijfshal vordert gestaag. Medio 2019 moeten de nieuwe entree en bedrijfshal gereed zijn. Laride ziet hierop toe en begeleidt het traject van ontwerp tot vergunning en realisatie, zodat alles gebeurt conform de afspraken in het PvE en het huurcontract.