Volg ons op: (040) 234 8000

Projectmanager gezocht met winnaarsmentaliteit

Gepubliceerd op 28/08/2020

Heb jij de ambitie om te bouwen aan bijzondere projecten voor professionele opdrachtgevers? Ben jij prettig in de omgang en ter zake kundig? En ben jij bovendien een kei in het begeleiden van bouw- en vastgoed projecten? Dan drinken we graag een kop koffie met jou!

Bouw jij mee aan de skyline van Eindhoven?

Laride ontwikkelt, begeleidt en realiseert complexe en spraakmakende projecten in Eindhoven en omgeving. Spraakmakend, omdat ze voor de komende 40-50 jaar beeldbepalend zijn voor een gebied, stad of dorp. Complex, omdat er veel partijen betrokken zijn en omdat we altijd blijven zoeken naar oplossingen. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Heb jij de ambitie om te bouwen aan bijzondere projecten voor professionele opdrachtgevers? Ben jij prettig in de omgang en ter zake kundig? En ben jij bovendien een kei in het begeleiden van bouw- en vastgoed projecten? Dan drinken we graag een kop koffie met jou!

Wat ga je doen?

Als ervaren projectmanager bouw en vastgoed hoeven wij jou niet te vertellen wat de functie inhoudt. Dat weet je eigenlijk wel. Wat we je wel kunnen vertellen is dat je komt werken bij een middelgrote expert in huisvesting en vastgoed, die zijn sporen in de regio Eindhoven ruimschoots heeft verdiend. Je portefeuille bestaat uit een diversiteit aan projecten zoals PicusKade, SintLucas, Eurostaete en Zorgcluster Oerle. Voor deze projecten bewaak jij het proces, stuur je partijen aan, ben je sparringpartner en verbind je mensen en partijen. Met als doel het optimaal ontzorgen van de opdrachtgever en het opleveren van een project dat verwachtingen overtreft. Kortom: je bent de spil in het proces en neemt daarvoor ook de verantwoordelijkheid.

Wat neem je mee?

Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die sterk in zijn schoenen staat. Iemand die kritisch durft te zijn en tevens het relatiebelang niet uit het oog verliest. Je bent een natuurlijke verbinder en bent je bewust van uiteenlopende belangen op allerlei niveaus. Binnen dat complexe krachtenspel breng jij een project tot een win-win situatie voor alle partijen, inclusief de gebruikers.
Daarvoor beschik je over:

  • Minimaal 5-8 jaar ervaring als projectmanager van bouw- en vastgoed projecten
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Sensitiviteit in mensen, omgevingen en belangen
  • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden
  • Een strategische visie en een pragmatische aanpak
  • Ondernemersgeest en een commerciĆ«le attitude

Waar kom je te werken?

Laride is een no-nonsens organisatie waar hard werken hand in hand gaat met plezier in wat we doen: het ontwikkelen en realiseren van spraakmakende en beeldbepalende projecten voor wonen, zorg, bedrijven en onderwijs. Onze kracht is het verbinden van partijen. Zo creƫren we slimme oplossingen en haalbare projecten. Onze drive is om op een flexibele en dynamische manier in te spelen op de veranderende wereld. Dat doen we vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, kennis en expertise.

Je wordt onderdeel van een betrokken team van 22 medewerkers en krijgt daarmee toegang tot veel knowhow. Van advies, tot proces- en projectmanagement en beheer en onderhoud. We hechten veel waarde aan teambuildingsevenementen om samen plezier te maken. Naast een uitdagend en divers werkpakket zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen. Laride is een financieel solide organisatie met veel lange termijn opdrachten. Natuurlijk krijg je de middelen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen zoals auto, laptop, etc. En daarbij aantrekkelijke overige arbeidsvoorwaarden, zoals een goede vakantiedagen- en pensioenregeling. Bij gebleken geschiktheid doen we dan ook niet moeilijk over een vast dienstverband.

Ben jij de kartrekker die wij zoeken?

Stuur dan je CV met motivatie naar kim.westerveld@laride.nl o.v.v. sollicitatie projectmanager. Wil je eerst nog meer informatie over Laride of de functie, neem dan contact op met Berend Swinkels of Anton Wijnhoven. Je kunt hen tijdens kantooruren bereiken via ons algemene telefoonnummer: (040)-234 8000. Mocht je liever buiten kantoortijden met hen bellen, maak dan een telefonische afspraak via ons secretariaat.