Volg ons op: (040) 234 8000

Eric Blom over afstuderen bij Laride

Gepubliceerd op 23/06/2020

Wij hebben altijd aandacht voor jong talent. Juist de nieuwe generatie willen we de mooie kanten van ons vak bijbrengen. Vanwege de veelzijdigheid van ons vak en onze portefeuille in het bijzonder, bieden wij afstudeerders mooie kansen.

Even voorstellen….

Deze zomer versterken wij ons team met de 24-jarige Eric Blom uit Roermond.
Eric zit momenteel in de laatste fase van zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij op de Fontys Hogeschool in Eindhoven en komt bij Laride zijn afstudeeronderzoek doen.
Vanwege de bijzondere tijden waarin we verkeren, solliciteerde hij digitaal via een online meeting via MS Teams. Er was meteen een klik tussen Laride en de enthousiaste Eric. In een gezellig maar formeel gesprek werd het onderwerp van zijn scriptie bepaald.

“Het bepalen van de succesfactoren in de samenwerking tussen woningcorporaties en zorginstellingen.”

Een actueel onderwerp waarbij Eric met zijn onderzoek voor een belangrijke meerwaarde kan zorgen in onze werkzaamheden bij huisvestingsvraagstukken bij deze partijen. Zijn passie voor het vak, nieuwsgierige aard en doortastendheid sluiten heel goed aan bij ons team en wij zien Eric dan ook als een waardevolle aanvulling.

Over zijn afstudeeronderwerp en de samenwerking met ons zegt hij zelf:

“Het samen met andere partijen bepalen wat op financieel en maatschappelijk gebied een strategische aanpak is om in de behoefte te kunnen voorzien, lijkt mij geweldig. Daarom hoop ik naast mijn onderzoek van mijn collega’s kennis mee te krijgen over dit vakgebied, zodat ik beter voorbereid ben op de volgende stappen in mijn carrière. Het laatste maak ik mij geen zorgen over.
Ik ben namelijk door iedereen vriendelijk ontvangen, iedereen toont interesse en is bereid te helpen. Deze sfeer zorgt ervoor dat ik met plezier naar kantoor ga, dat is naar mijn mening het halve werk voor goed resultaat van mijn onderzoek.”