Volg ons op: (040) 234 8000

Onze maatregelen omtrent coronavirus

Gepubliceerd op 17/03/2020

Laride blijft voor u klaar staan!

Het coronavirus verspreidt zich snel. De nieuwe maatregelen raken ons allemaal, maar zijn nodig om erger te voorkomen. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, opdrachtgevers en partners staan voorop. Daarom hebben wij in lijn met de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen:

  • Hoewel ons kantoor is gesloten voor bezoekers, blijven wij bereikbaar voor al onze relaties en opdrachtgevers, zodat wij hen kunnen blijven ondersteunen waar nodig.
  • Onze werkzaamheden zetten wij voort vanuit ons kantoor en vanuit huis. Wij zijn er geheel op ingericht om op iedere locatie onze werkzaamheden voort te zetten, zodat dienstverlening en projecten geen vertraging oplopen.
  • Onze overleggen zetten we voort middels digitale communicatievormen zoals Skype, FaceTime en Teams.
  • Uiteraard blijft ons kantoor ook bereikbaar via e-mail en telefoon.
  • Op onze website http://laride.nl/overons/mensen vindt u een overzicht van alle directe telefoonnummers en e-mail adressen waarop wij bereikbaar zijn.

Wij hebben niet alleen hart voor huisvesting, maar ook hart voor elkaar en onze medemens.

In deze roerige tijden is het nog belangrijker om voor elkaar klaar te staan en op elkaar te letten. Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden tussen een zo goed mogelijke bescherming van ons team en het continueren en op peil houden van onze dienstverlening aan opdrachtgevers en relaties.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid, creativiteit en ondernemerschap in deze roerige tijden.

Team Laride | hart voor huisvesting