+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Stage en Afstuderen

De start van je carrière!

Advies
Management
Beheer

Zit jij in de afrondende fase van jouw HBO of WO opleiding en ben je op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht? Denk dan eens aan Laride. Regelmatig kunnen wij wel wat hulp gebruiken bij uiteenlopende onderzoeksopdrachten. Onderzoek en ontwikkeling zijn de stap naar vooruitgang. Nieuwe inzichten en kennis verhogen de creativiteit binnen ons bedrijf. Het houdt ons scherp.

MOMENTEEL HEBBEN WIJ HELAAS GEEN OPDRACHTEN VOOR STAGIAIRES/AFSTUDEERDERS

Stage en afstuderen verruimen de blik

Wij werken in een dynamische wereld waarin volop mogelijkheden zijn. Vernieuwing, kansen zien en benutten vraagt om onderzoek en ontwikkeling. Niet altijd hebben we daar zelf de tijd voor of ontbreekt het ons aan specifieke kennis. Daarom zoeken wij regelmatig naar HBO/WO stagiaires en afstudeerders uit verschillende studierichtingen in huisvesting en vastgoed. Samen met jou en je opleiding bepalen wij de onderzoeksvraag, zodat jij aan je onderwijsdoelstelling kunt voldoen. En wij, samen met jou, een stukje wijzer worden. Zelfstandigheid is wel een pré, al staan onze enthousiaste en ervaren collega’s altijd voor je klaar.

“Ik doe onderzoek naar de succesfactoren in de samenwerking tussen woningcorporaties en zorginstellingen. Samen met marktpartijen kijk ik hoe in (latente) behoeften voorzien kan worden. Ook raadpleeg ik de experts van Laride. Iedereen toont interesse en is bereid te helpen. Deze goede sfeer zorgt ervoor dat ik met plezier naar kantoor ga en aan deze opdracht werk.  
Wat mij betreft de juiste omstandigheden voor een goed resultaat van mijn onderzoek.” 

Eric Blom, student Vastgoed & Makelaardij Fontys Eindhoven (2020)

Stage en afstuderen | opdrachten

Soms hebben wij een concrete en uitdagende onderzoeksvraag voor je stage of afstudeeropdracht. Maar meestal bepalen wij die samen. Misschien heb je zelf wel een goed idee of een interessante onderzoeksvraag. Schroom dan niet om die aan ons voor te leggen. Want jij zorgt voor die frisse blik op onze dagelijkse vraagstukken. En daar worden we allemaal wijzer van!

Jouw profiel

  • HBO/WO opleiding in een voor onze sector relevantie studie (vastgoed/MER/bouwkunde/(technische) bedrijfskunde)
  • Zelfstandig en proactief
  • Enthousiast en gedreven
  • Analytisch sterk en communicatief vaardig
  • Fulltime afstudeerstage. Je werktijden zijn flexibel en in overleg in te delen
  • Woonachtig in de regio

Ons aanbod

  • Een dynamische en stimulerende werkplek met goede begeleiding op HBO/WO niveau
  • Een team met gezellige collega’s
  • Ruimte voor initiatieven en ideeën
  • Stagevergoeding
  • Mogelijkheid tot een baan na je opleiding

Wij zijn Laride, hart voor huisvesting

Onze drive is om op een flexibele en dynamische manier in te spelen op de veranderende wereld van huisvesting en vastgoed en huisvestingsvraagstukken, plannen of vastgoedprojecten haalbaar te maken. Innovatie, nieuwe inzichten en kennis zijn daarbij essentieel, in het kader waarvan wij volop kansen bieden aan nieuw talent.

Ben jij de nieuwe aanwinst voor ons team?