Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

Dirk Bax
Dirk Bax
Projectmanager
06 - 30 181 992

Optimaal kwaliteitsniveau project Zandven dankzij kwaliteitsmanagement

Gepubliceerd op 04/02/2020

Het project Zandven, gelegen aan de Blauwven en Zwartven te Veldhoven, ten noorden van de bestaande wijk ‘De Kelen’, is op 3 februari 2020 opgeleverd.

Het project omvat 26 koopwoningen en 22 vrijesector huurwoningen. Het project is turnkey ontwikkeld door Floreffe Ontwikkeling BV en gerealiseerd door bouwbedrijf BMV te Veldhoven.

Het thema duurzaamheid staat in deze nieuwe wijk centraal. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hoogwaardige isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten. De 22 energiezuinige eengezinswoningen zijn door Bouwinvest Real Estate B.V. gekocht voor de verhuur.

Kwaliteitstoezicht

Laride verzorgde namens Bouwinvest het kwaliteitstoezicht en ondersteunde Bouwinvest tijdens het bouwproces om de kwaliteit van de uitvoering te handhaven. Gedurende de realisatie tot en met de oplevering werd het bouwproces nauwgezet gevolgd. Middels toetsing aan het PvE en wettelijke regels en eisen werden mogelijke fouten of gebreken tijdig geconstateerd, wat zorgde voor een voortvarende oplevering en een minimale opleverlijst. Het resultaat is een optimaal kwaliteitsniveau precies afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.