Volg ons op: (040) 234 8000

Vacature initiatiefrijke ontwikkelingsmanager

Gepubliceerd op 21/01/2020

Voor het realiseren van onze groeiambitie, willen wij ons team versterken met een gedreven en initiatiefrijke ontwikkelingsmanager. Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende job in een enthousiast team en beschik jij over de kwaliteiten die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

Bevlogenheid, commitment, verantwoordelijkheidsgevoel en oplossingsgerichtheid is wat ons drijft. Met deze houding zijn we een stabiele en continue partner voor onze opdrachtgevers. We bieden alles op het gebied van huisvesting en vastgoed: huisvestingsadvies en –consultancy, proces- en projectmanagement en beheer, onderhoud en exploitatie. We zijn een onafhankelijke (netwerk)partner op het gebied van wonen, zorg, onderwijs en commercieel vastgoed. Onze drive is om op een flexibele en dynamische manier in te spelen op de veranderende wereld van huisvesting en vastgoed en huisvestingsvraagstukken, plannen of vastgoedprojecten haalbaar te maken. Onze kracht schuilt in onze gedreven vastgoedprofessionals met ieder hun eigen kwaliteit en onderscheidend vermogen die daarbij optreden als strategisch sparringpartner, adviseur, proces- en projectmanager. We hebben: Hart voor huisvesting!

Voor het realiseren van onze groeiambitie, willen wij ons team versterken met een gedreven en initiatiefrijke

Ontwikkelingsmanager

Vacature omschrijving

Het betreft een (fulltime) functie, die prima past bij diegene die bereidwillig is om te leren en te investeren in zijn eigen ontwikkeling. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om ontwikkelingsprojecten te initiëren, op te starten en te begeleiden tot het definitief ontwerp. Je zit op de stoel van de opdrachtgever, de adviseur en de verhuurder en houdt nauw contact met alle stakeholders. Je kunt adequaat sturing geven aan andere netwerkpartners die vanuit verschillende invalshoeken een bijdrage moeten leveren aan de totstandkoming van het ontwerp en houdt daarbij voldoende oog voor de ruimtelijke, financiële en juridische aspecten.

Je hebt een fascinatie voor vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Je hebt een brede kennis en ervaring op dit gebied met affiniteit voor commerciële sector en/of maatschappelijk sector en je kent de terreinen waarop Laride zich profileert. Als direct verantwoordelijke weet je je de betrokkenen te boeien en mee te nemen in de ontwikkeling. Jij bent creatief, innovatief en zakelijk en hebt al een relatienetwerk opgebouwd in de sector waar je regelmatig contact mee onderhoud en waar je zoveel mogelijk business uit probeert te genereren.

Vacature eisen

 • Jij hebt HBO/WO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante HBO/WO opleiding.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met de ontwikkeling en realisatie van projecten bij voorkeur in de sectoren die wij bedienen.
 • Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling en maakt makkelijk contact ten behoeve van het uitbreiden van je netwerk.
 • Je bent vernieuwend en creatief en hebt het charisma om mensen duidelijk en enthousiast te adviseren en overtuigen van je plannen.
 • Daarbij beschik je over conceptuele denkkracht en een grote mate van zelfstandigheid t.b.v. het managen van ontwikkeltrajecten.
 • Uiteraard is je beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift) uitstekend.
 • Team van Laride | Hart voor huisvesting

  Bij Laride kom je terecht in een hecht team van 22 collega’s die allemaal uitblinken in hun eigen discipline (ontwikkelingsmanagers, projectmanagers en vastgoedadviseurs) en waar je nauw mee samen zult werken. Als ontwikkelingsmanager ben jij de expert op jouw vakgebied. Samen werken we aan uiteenlopende projecten en zorgen voor een uitmuntend resultaat, van ontwikkeling tot uitvoering.

  In je werkzaamheden word je gecoacht door directie en collega’s, is er volop ruimte voor eigen inbreng en flexibiliteit en zijn er diverse opleidingsmogelijkheden. Zo krijg je alle kans om te groeien, zodat je in staat bent om de regie en verantwoordelijkheid te nemen voor de inhoudelijke uitwerking van diverse ontwikkelvraagstukken.

  Wat kun je verwachten?

  Een goede werk-privé balans vinden wij belangrijk, evenals plezier en collegialiteit. Dat geeft energie om vooruit te kunnen en elke uitdaging aan te gaan. Hiervoor organiseren wij teamuitjes en teambuildingsevenementen en investeren wij in (verdere) vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen onze club.

  Uiteraard wordt jouw inzet beloond met een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De meest waardevolle beloning is de samenwerking met je collega’s. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend zoals leaseregeling of reiskostenvergoeding, laptop, mobiel, een prima pensioenregeling, 33+ vakantiedagen, etc.

  Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV met motivatie t.a.v. Kim Westerveld naar info@laride.nl o.v.v. sollicitatie ontwikkelingsmanager.