Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

Maurice van Oort
Maurice van Oort
Projectmanager
06 - 15 466 425

Onthulling bouwborden tijdens rondje PaulusProject

Gepubliceerd op 26/11/2019

Maandag 25 november kwamen alle partners van het PaulusProject te Someren bij elkaar om hun samenwerking te vieren middels de onthulling van twee bouwborden. In een ‘rondje PaulusProject’ maakten de gemeente Someren, ORO, Kempenhaeghe, woningcorporatie woCom, de diverse bouwpartners, enkele toekomstige bewoners en omwonenden een ronde langs de bouwplaats.

Actieve betrokkenheid nieuwe bewoners

Voor twee bewoners van zorgorganisaties ORO en Kempenhaeghe, was een speciale actieve rol weggelegd. Zij mochten de bouwborden onthullen met daarop de definitieve ontwerpen van de drie bouwprojecten: 1 woonzorgvoorziening voor ORO, die 24 mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid geeft om zelfstandig te gaan wonen. 1 woonzorgvoorziening voor Kempenhaeghe die woonruimte biedt aan 24 cliënten met epilepsie of een verstandelijke beperking. Tot slot 8 grondgebonden sociale huurwoningen van woCom.

Na de feestelijke onthulling werd er geproost op een voortvarende bouw in gemeenschapshuis De Weijers.

De schop gaat de grond in

2020 staat in het teken van bouwen. De ontwerpen zijn klaar, de aannemer is gekozen en de voorbereidingen zijn gestart. De schop kan de grond in. Dat doen we samen met een gerenommeerde aannemer uit Leende: Aarts Bouw.

Het doel is om eind 2020/begin 2021 alle gebouwen te kunnen opleveren.

Fotografie: Eric Driessen