Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

Dirk Bax
Dirk Bax
Projectmanager
06 - 30 181 992

Hoogste punt bereikt voor nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw

Gepubliceerd op 01/11/2019

Vrijdag 1 november werd het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen gevierd.

De schoolkinderen werden middels een speurtocht van de huidige school naar de bouwplaats van Het Mooiste Blauw geleid. Met groot enthousiasme gingen de scholieren op pad.

Wethouder Hetty Tindemans sprak alle aanwezigen toe en zette de bouwers van Bouwbedrijf Van Stiphout, ondanks de regen, extra in het zonnetje. Ze bedankte de harde werkers voor hun inzet die leidde tot deze mijlpaal. Schoolbestuurder Annemie Martens van PlatOO, die uitkijkt naar de ingebruikname van deze school richtte zich vooral naar de aanwezige kinderen.

Aanleiding van de nieuwbouw was de ontwikkeling van een nieuwe wijk in Nuenen-West waar de huidige school De Mijlpaal een nieuw onderkomen gaat krijgen in een toekomstbestendig schoolgebouw: Het Mooiste Blauw. De bouw is gestart in april. De komende maanden gaan de bouw en afbouw verder. Naar verwachting wordt de nieuwe basisschool in mei 2020 opgeleverd.

Referenties

Basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen

Realisatie van nieuwe Jenaplan Basisschool op locatie in Nuenen-West