Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

Eduard Smets
Eduard Smets
Projectmanager
06 - 11 779 976

DGBC-Bidbook 2019

Gepubliceerd op 18/06/2019

De Dutch Green Building Council (DGBC) heeft het DGBC-Bidbook uitgebracht. In dit Bidbook presenteren duurzame koplopers van Nederland oplossingen voor een toekomstbestendig gebouwde omgeving. De participanten aan dit initiatief vertegenwoordigen de gehele bouwketen, van beleggers, financiers, eindgebruikers, adviesbureaus tot vastgoedbeheerders, installatiebedrijven, bouwers en architecten.

4 duurzaamheidsthema’s

Het Bidbook is opgedeeld in vier hoofdthema’s, zijnde Energie/CO2-reductie, Gezondheid, Circulariteit en Klimaatadaptatie. Laride is een van de 157 partijen die een redactionele bijdrage heeft geleverd aan het DGBC-Bidboek en in haar artikel antwoord geeft op de vraag: “Wat is jouw duurzame aanbod aan Nederland?”

BREEAM-NL Expert

Als vooruitstrevend adviesbureau, is duurzaamheid een vanzelfsprekend en integraal onderdeel van onze dienstverlening op het gebied van huisvesting. Alle vier de thema’s die het Bidbook behandeld, zijn dan ook verweven met onze strategie. Wij hebben enkele BREEAM-NL Experts in dienst die dit onderschrijven en zowel naar onze klanten als intern duurzaamheidsadviezen geven inzake ontwikkeling en realisatie van toekomstbestendige huisvesting. Daarbij is het continue verhogen van onze duurzaamheidsambitie een permanent onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Lees hier het complete DGBC-Bidbook en bekijk onze bijdrage op pagina 48.