Volg ons op: (040) 234 8000

Contactpersoon

Rutger Van Munster
Rutger Van Munster
Projectleider
06 - 29 045 876
Simon van der Sanden
Simon van der Sanden
Projectmanager
06 - 22 450 980

Revitalisering Basisschool De Meerhoef in Veldhoven

Gepubliceerd op 23/08/2019

Sinds 2017 ondersteunt Laride Stichting Veldvest met huisvesting en onderhoudsvraagstukken. Wij adviseren Veldvest in te nemen maatregelen en beleidskeuzes ten aanzien van de huisvesting. Dergelijke zaken worden onder meer vastgelegd in een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Toekomstbestendige school

Op basis van het advies in het MJOP, heeft Stichting Veldvest besloten tot het revitaliseren van basisschool De Meerhoef. De school heeft namelijk behoefte aan een facelift, die het schoolgebouw toekomstbestendig moet maken, alsmede de veiligheid en functionaliteit van alle elektra moet actualiseren.

Proces- en projectbegeleiding verbouwingstraject

Laride begeleidt het complete verbouwingstraject; het proces vanaf ontwerpfase tot realisatie en stuurt alle betrokken partijen en adviseurs aan. Laride staat daarbij garant voor het budget, de planning en de kwaliteit.

Frisse start nieuw schooljaar

Om de school zo snel mogelijk up-to-date te hebben, werden de werkzaamheden onder schooltijd uitgevoerd en in de vakanties. Om het onderwijs zo weinig mogelijk te belasten, werd gebruik gemaakt van twee wissellokalen, zodat leerlingen gewoon onderwijs kunnen blijven genieten.

De zomervakantie is ten einde en het schooljaar 2019 is begonnen. Alle leerlingen zijn deze week gestart in een fris vernieuwd schoolgebouw met een optimaal leerklimaat.