Volg ons op: (040) 234 8000

Feestelijke viering samenwerking CPO Beekdael

Gepubliceerd op 14/05/2019

In Aalst werden afgelopen jaar 18 patiowoningen ontwikkeld en gebouwd onder Collectief Particulier Opdrachtgeverschap: CPO Beekdael.

Hoe bijzonder dit project is, zien we niet alleen terug in de samenwerking tussen alle betrokken partijen of het ontwerp van deze unieke levensloopbestendige woningen. We zien het vooral in de bijzondere gemeenschap, de bewoners die dit project mede mogelijk hebben gemaakt. Laride begeleidde het complete proces van ontwikkeling tot bouw en was daarmee vanzelfsprekend nauw betrokken met alle bewoners en omwonenden. Trots zijn we dan ook op deze unieke samenwerking, onze bijdrage aan het project en onze naam op het gedenkbord.

Donderdag 9 mei 2019 werd een speciale bank voor de bewoners onthuld, die hen geschonken werd door alle betrokken partijen bij het project en die symbool staat voor deze unieke gemeenschap. Het CPO-bestuur nam voor de gelegenheid plaats op de nieuwe bank en werd hierbij extra in het zonnetje gezet door de bewoners die het bestuur bedankten voor haar inzet met een mooie aubade.

Referenties

CPO-Woningen Beekdael in Waalre

Ontwerp zelf uw eigen woning en buurt