Volg ons op: (040) 234 8000

Inloopavond Gezondheidscentrum De Waluwe Zaltbommel

Gepubliceerd op 16/04/2019

Woensdag 10 april was er een inloopavond voor alle omwonenden en geïnteresseerden over de nieuwbouwplannen voor de locatie van het huidige American Roadhouse. Het pand is namelijk verouderd en past niet meer in de omgeving.

De gemeente Zaltbommel heeft Bouwlinie gevraagd om als gebiedsregisseur op te treden voor een herontwikkelingslocatie in de uitbreidingswijk Waluwe in Zaltbommel. De gemeente wil de locatie herontwikkelen en wil hier diverse soorten woningen bouwen (zorgwoningen, grondgebonden woningen en huur- en koopwoningen in verschillende prijsklassen). Daarnaast komt er een gezondheidscentrum en een polikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

In het nieuwe gezondheidscentrum (GZC) komt een scala aan voorzieningen op één goed bereikbare plek voor de inwoners van Waluwe. Voor een juiste invulling van het GZC, treedt Laride namens Bouwlinie op als procesmanager om de samenwerkings- en projectuitgangspunten voor het nieuw te ontwikkelen GZC in de Waluwe in Zaltbommel nader te definiëren.

Door een goede voorbereiding en door de samenwerking tussen alle betrokkenen al in een vroeg stadium van het project inhoud te geven, wil Laride bewerkstelligen dat er straks een gedegen huisvestingsplan ligt dat voor een sterke samenwerking, beheer en exploitatie in de toekomst gaat zorgen.

De start van de bouw staat gepland voor 2021.