(040) 234 8000

Contactpersoon

Dirk Bax
Dirk Bax
Projectmanager
(040) 234 8004
René Clijsen
René Clijsen
Directeur
(040) 234 8012

SintLucas Eindhoven genomineerd voor BNA Beste Gebouw 2017

Gepubliceerd op 22/03/2017

Negen gebouwen komen in aanmerking voor de titel BNA Beste Gebouw van het jaar 2017. Dé Nederlandse architectuurprijs, waarmee de branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) de meerwaarde van architectuur voor opdrachtgevers en samenleving wil laten zien.

SintLucas Strijp-S te Eindhoven dingt mee voor deze titel in de categorie Stimulerende Omgevingen!
De selectie van negen kanshebbers binnen verschillende categorieën in de BNA-competitie is gemaakt uit een totaal van 113 inzendingen. Natuurlijk zijn ook wij trots op deze erkenning en feliciteren cepezed en SintLucas met deze nominatie.

Met het nieuwe gebouw is actief ingezet op de vorming van een creative community waarin studenten en omliggende bedrijven veelvuldig met elkaar in contact komen en van elkaar leren; een vernieuwende en enthousiasmerende benadering waarin de harde en zachte aspecten van de architectuur elkaar op een bijzondere manier versterken en die binnen een jaar na de ingebruikname al aantoonbaar vrucht afwerpt.

De categoriewinnaars, de overall winnaar van het Beste Gebouw van het Jaar en de winnaar van de publieksprijs worden op 19 mei door juryvoorzitter Hans Wijers bekend gemaakt.

Meer informatie en mogelijkheid tot stemmen!

Referenties

Herontwikkeling en nieuwbouw SintLucas

Creative community geeft toekomst aan scheppende industrie op Strijp-S, Eindhoven