Volg ons op: (040) 234 8000

Solliciteren bij Laride

Je bent op zoek naar een nieuwe baan en natuurlijk wil je snel zekerheid en een antwoord op je sollicitatie. Daarom ontvang je van ons binnen 5 werkdagen een reactie.

Hoe gaat onze sollicitatieprocedure in zijn werk?

1. Je sollicitatie

Per e-mail ontvangen wij je (open) sollicitatie en CV met een korte motivatie voor de betreffende vacature / interesse in ons bedrijf. Deze stuur je naar kim.westerveld@laride.nl

2. Ontvangstbevestiging

Je ontvangt per e-mail van ons een ontvangstbevestiging.

3. Reactie binnen 5 werkdagen

Binnen 5 werkdagen na de gestuurde ontvangstbevestiging, ontvang je van ons een bericht op je sollicitatie. Op basis van je CV en motivatie bekijken we of er een match is tussen jou en het functieprofiel en of de volgende stap in de sollicitatieprocedure gezet gaat worden.

4. Uitnodiging sollicitatiegesprek

Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan nemen wij hiervoor telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak. Deze afspraak wordt per e-mail bevestigd met datum, tijdstip en locatie.

5. Het 1e gesprek

In het eerste gesprek ligt de focus op elkaar beter leren kennen en achterhalen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Waarin liggen je kwaliteiten en wat zijn jouw en onze verwachtingen en doelen ten aanzien van de functie. We vertellen je graag meer over Laride en onze opdrachtgevers en werken.

6. Het 2e gesprek

Is er van beide zijden een klik, dan volgt een 2e gesprek waarbij we dieper ingaan op de inhoud van de functie. Bij dit gesprek zal een collega van Laride aanwezig zijn die een soortgelijke functie heeft. Zodoende krijg je nog meer inzicht in ons team en de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. In het tweede gedeelte van dit overleg spreken we over het salaris en arbeidsvoorwaarden en aanvullende vragen, zodat we van beide kanten weten waar we aan beginnen.

7. Arbeidsovereenkomst

Zijn we allemaal enthousiast, dan leggen we de afspraken vast in een arbeidsovereenkomst. Ben je akkoord en heb je het contract ondertekend, dan heten we je graag welkom als nieuwe collega van Laride.