Volg ons op: (040) 234 8000

Start schooljaar in nieuwe school: Het Mooiste Blauw

​De leerlingen van basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen starten het nieuwe schooljaar fris en vrolijk in hun nieuwe schoolgebouw.

Gepubliceerd op 25/08/2020

Ventilatiecheck: Goede ventilatie scholen essentieel

De scholen gaan weer van start. Voor de gezondheid van leerlingen en leraren is goede ventilatie van de schoollokalen essentieel. Juist nu is dat nog belangrijker.

Gepubliceerd op 25/08/2020

Even voorstellen.... Stefan van der Korput

Team Laride heeft versterking gekregen met de komst van Stefan van der Korput.

Gepubliceerd op 20/07/2020

Ecologisch bouwen en wonen in Westwaard

Door een grondruil met de gemeente Loon op Zand kan Casade negentien eengezinswoningen bouwen in Westwaard, een nieuwe woonbuurt aan de westkant van Kaatsheuvel. Afgelopen week ondertekenden Roel van Gurp (Casade) en commercieel manager Ferry Verstappen (Van der Heijden Bouw en ontwikkeling) de overeenkomst voor de realisatie van de woningen.

Gepubliceerd op 20/07/2020

Belangrijke mijlpaal hostel Zuiderparkweg Den Bosch

​De komst van het bijzondere woon- en zorgcomplex aan de Zuiderparkweg is weer een stap dichterbij. De voorgestelde herziening van het bestemmingsplan is namelijk onherroepelijk geworden en de omgevingsvergunning is verleend. En dat is een belangrijke mijlpaal voor alle nieuwe bewoners van dit toekomstige complex.

Gepubliceerd op 03/07/2020

Eric Blom over afstuderen bij Laride

Wij hebben altijd aandacht voor jong talent. Juist de nieuwe generatie willen we de mooie kanten van ons vak bijbrengen. Vanwege de veelzijdigheid van ons vak en onze portefeuille in het bijzonder, bieden wij afstudeerders mooie kansen.

Gepubliceerd op 23/06/2020

Nieuw schetsontwerp Vincentre Nuenen

Vincentre (van gogh museum) Nuenen presenteert een nieuw schetsontwerp voor de uitbreiding van het museum in Nuenen.

Gepubliceerd op 19/06/2020

Extra noodlokalen voor basisschool De Koningslinde in Vught

Openbare basisschool De Koningslinde in Vught heeft 3 extra klaslokalen gekregen in de vorm van noodunits. Hiermee wordt de komende tijd weer voorzien in de ruimtevraag door de snelle groei van de school.

Gepubliceerd op 16/06/2020

Start bouw Paulusprojecten in Someren

Enkele maanden later dan gepland start aannemer Aarts Bouw met de bouw van diverse huur- en koopwoningen en twee woon-zorgcomplexen. Dit doen zij op de locaties van de voormalige Pauluskerk en Paulusschool in Someren-Noord.

Gepubliceerd op 02/06/2020

Oplevering basisschool Het Mooiste Blauw Nuenen

De officiële oplevering van de nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen is een feit.

Gepubliceerd op 21/05/2020

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst MFC Schelluinen

​Gisteren is de samenwerkingsovereenkomst tussen gemeente Molenlanden en Stichting Gebouwenbeheer Giesenlanden voor MFC Schelluinen getekend.

Gepubliceerd op 19/05/2020

Realisatie bouw nieuwe MFA Hapert kan van start

Op 7 mei ondertekenden wethouder Davy Jansen en Anton Slaats van BMV bouwbedrijf Veldhoven de overeenkomst waarmee BMV de opdracht krijgt om in Hapert een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) te gaan bouwen. Vanwege de coronavoorschriften werd de gezamenlijke ondertekening met 1,5 meter afstand op ludieke wijze vormgegeven. De ondertekening markeert de formele start met de uitvoering van het MFA.

Gepubliceerd op 08/05/2020

Vacature projectmanager

Vanwege een structurele groei van onze orderportefeuille en het feit dat wij als bureau graag op kansen willen anticiperen zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager. Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende job in een enthousiast team en beschik jij over de kwaliteiten die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

Gepubliceerd op 04/05/2020

Vacature vastgoedadviseur

Vastgoedadvies en -management is dynamisch. Enerzijds is er natuurlijk de instandhouding van een object. Anderzijds veranderen de kwaliteits- en veiligheidseisen die aan vastgoed worden gesteld, de (veranderende) regelgeving heeft effect op de wijze hoe met vastgoed wordt omgegaan, de verantwoordelijkheden van betrokken partijen bij het vastgoed kunnen wijzigen, ambities in de verduurzamingsopgave van het vastgoed spelen een rol, etc. Om hiermee om te kunnen gaan is een strategische benadering nodig waarbij je in staat bent om partijen met elkaar te verbinden om de gewenste doelstellingen te kunnen realiseren.

Gepubliceerd op 01/05/2020

Waardering voor harde werkers in de bouw!

Aan de projecten BunkerToren in Eindhoven en de Frederik op Strijp-S wordt nog steeds hard gewerkt. Dankzij de enorme inzet van alle medewerkers op de bouw, die ondanks alle corona perikelen en rekening houdend met de vele extra maatregelen, bergen werk verzetten, kunnen deze projecten gewoon doorgaan.

Gepubliceerd op 28/04/2020

Duurzame woningbouw plan Huysackers

Op 16 maart 2020 heeft de oplevering van 17 vrije sector huurwoningen in Huysackers plaatsgevonden. De woningen maken deel uit van de 121 woningen van planfase 1 Huysackers.

Gepubliceerd op 17/03/2020

Onze maatregelen omtrent coronavirus

Laride blijft voor u klaar staan!

Gepubliceerd op 17/03/2020

Mijlpaal MFA Leende: hoogste punt bereikt!

Wederom een mijlpaal voor Centrumplan Leende. Gisteren werd het hoogste punt van de nieuwbouw van de MFA bereikt. De bouw vordert goed en volgens planning.

Gepubliceerd op 21/02/2020

Afstudeerstage: start van je carrière!

Zit jij in de afrondende fase van jouw HBO of WO opleiding en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht om je opleiding mee af te ronden? Dan hebben wij een leerzame en interessante afstudeerstage waarin je de ruimte krijgt om jezelf te laten zien en verder te ontwikkelen. Na goede afloop van deze periode bespreken we graag je verdere toekomstmogelijkheden.

Gepubliceerd op 13/02/2020

Optimaal kwaliteitsniveau project Zandven dankzij kwaliteitsmanagement

Het project Zandven, gelegen aan de Blauwven en Zwartven te Veldhoven, ten noorden van de bestaande wijk ‘De Kelen’, is op 3 februari 2020 opgeleverd.

Gepubliceerd op 04/02/2020