Volg ons op: (040) 234 8000

Belangrijke mijlpaal hostel Zuiderparkweg Den Bosch

​De komst van het bijzondere woon- en zorgcomplex aan de Zuiderparkweg is weer een stap dichterbij. De voorgestelde herziening van het bestemmingsplan is namelijk onherroepelijk geworden en de omgevingsvergunning is verleend. En dat is een belangrijke mijlpaal voor alle nieuwe bewoners van dit toekomstige complex.

Gepubliceerd op 03/07/2020

Eric Blom over afstuderen bij Laride

Wij hebben altijd aandacht voor jong talent. Juist de nieuwe generatie willen we de mooie kanten van ons vak bijbrengen. Vanwege de veelzijdigheid van ons vak en onze portefeuille in het bijzonder, bieden wij afstudeerders mooie kansen.

Gepubliceerd op 23/06/2020

Nieuw schetsontwerp Vincentre Nuenen

Vincentre (van gogh museum) Nuenen presenteert een nieuw schetsontwerp voor de uitbreiding van het museum in Nuenen.

Gepubliceerd op 19/06/2020

Extra noodlokalen voor basisschool De Koningslinde in Vught

Openbare basisschool De Koningslinde in Vught heeft 3 extra klaslokalen gekregen in de vorm van noodunits. Hiermee wordt de komende tijd weer voorzien in de ruimtevraag door de snelle groei van de school.

Gepubliceerd op 16/06/2020

Start bouw Paulusprojecten in Someren

Enkele maanden later dan gepland start aannemer Aarts Bouw met de bouw van diverse huur- en koopwoningen en twee woon-zorgcomplexen. Dit doen zij op de locaties van de voormalige Pauluskerk en Paulusschool in Someren-Noord.

Gepubliceerd op 02/06/2020

Oplevering basisschool Het Mooiste Blauw Nuenen

De officiële oplevering van de nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen is een feit.

Gepubliceerd op 21/05/2020

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst MFC Schelluinen

​Gisteren is de samenwerkingsovereenkomst tussen gemeente Molenlanden en Stichting Gebouwenbeheer Giesenlanden voor MFC Schelluinen getekend.

Gepubliceerd op 19/05/2020

Realisatie bouw nieuwe MFA Hapert kan van start

Op 7 mei ondertekenden wethouder Davy Jansen en Anton Slaats van BMV bouwbedrijf Veldhoven de overeenkomst waarmee BMV de opdracht krijgt om in Hapert een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) te gaan bouwen. Vanwege de coronavoorschriften werd de gezamenlijke ondertekening met 1,5 meter afstand op ludieke wijze vormgegeven. De ondertekening markeert de formele start met de uitvoering van het MFA.

Gepubliceerd op 08/05/2020

Vacature projectmanager

Vanwege een structurele groei van onze orderportefeuille en het feit dat wij als bureau graag op kansen willen anticiperen zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager. Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende job in een enthousiast team en beschik jij over de kwaliteiten die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

Gepubliceerd op 04/05/2020

Vacature vastgoedadviseur

Vastgoedadvies en -management is dynamisch. Enerzijds is er natuurlijk de instandhouding van een object. Anderzijds veranderen de kwaliteits- en veiligheidseisen die aan vastgoed worden gesteld, de (veranderende) regelgeving heeft effect op de wijze hoe met vastgoed wordt omgegaan, de verantwoordelijkheden van betrokken partijen bij het vastgoed kunnen wijzigen, ambities in de verduurzamingsopgave van het vastgoed spelen een rol, etc. Om hiermee om te kunnen gaan is een strategische benadering nodig waarbij je in staat bent om partijen met elkaar te verbinden om de gewenste doelstellingen te kunnen realiseren.

Gepubliceerd op 01/05/2020