Volg ons op: (040) 234 8000

Vacature initiatiefrijke ontwikkelingsmanager

Voor het realiseren van onze groeiambitie, willen wij ons team versterken met een gedreven en initiatiefrijke ontwikkelingsmanager. Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende job in een enthousiast team en beschik jij over de kwaliteiten die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

Gepubliceerd op 21/01/2020

Bijzonder jaardiner voor Laride

Jaardiner Laride krijgt extra dimensie door nieuwe toekomstontwikkelingen.

Gepubliceerd op 20/12/2019

Hoogste punt nieuwe woonvoorziening Neos bereikt

Op de plek waar het Labrehuis stond aan de Boutenslaan is na een intensief traject van ontwikkeling, voorbereiding, vergunningen en sloop, in juni 2019 gestart met de bouw van de nieuwe woonvoorziening. Het wordt een duurzaam, flexibel en toekomstbestendig gebouw voor cliënten van Neos.

Gepubliceerd op 19/12/2019

Nieuw plan voor flats Floraplein Eindhoven

De 77 woningen aan het Floraplein, de Clematisstraat, de Resedastraat en deels Wilgenroosstraat dateren uit 1953. In opdracht van Wooninc. zou op deze locatie een nieuw Wooninc.Plus gebouw ontwikkeld worden (sloop/nieuwbouw).

Gepubliceerd op 05/12/2019

Onthulling bouwborden tijdens rondje PaulusProject

Maandag 25 november kwamen alle partners van het PaulusProject te Someren bij elkaar om hun samenwerking te vieren middels de onthulling van twee bouwborden. In een ‘rondje PaulusProject’ maakten de gemeente Someren, ORO, Kempenhaeghe, woningcorporatie woCom, de diverse bouwpartners, enkele toekomstige bewoners en omwonenden een ronde langs de bouwplaats.

Gepubliceerd op 26/11/2019

Ondertekening realisatieovereenkomst Bredeweg Roermond

Interim directeur-bestuurder Frans Crijns van Woningstichting Domus en directeur Marc Schroen van Bouwbedrijf Schroen hebben een realisatieovereenkomst getekend met betrekking tot het nieuwbouwproject aan de Bredeweg in Roermond.

Gepubliceerd op 21/11/2019

Pieter van Vollenhoven opent DAF Museum

Na een bouwperiode van ruim 2 jaar werd het vernieuwde en uitgebreide DAF Museum op vrijdag 8 november 2019 geopend door prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

Gepubliceerd op 08/11/2019

Hoogste punt bereikt voor nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw

Vrijdag 1 november werd het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen gevierd.

Gepubliceerd op 01/11/2019

Zonnedakproject Basisschool De Bogerd in Rossum

Op het grote dak van basisschool De Bogerd in Rossum komen zo'n 1200 zonnepanelen te liggen. Met de energieopbrengst kunnen ongeveer honderd huishoudens én de school van stroom worden voorzien.

Gepubliceerd op 31/10/2019

Brabantiaterrein volop in ontwikkeling

In opdracht van Stayinc. en Banbouw is Laride gestart met de afronding van de herontwikkeling van het Brabantiaterrein in Aalst. Op deze groene locatie nabij het centrum van Aalst moet een mix komen van middeldure huurappartementen en koopappartementen.

Gepubliceerd op 14/10/2019