Volg ons op: (040) 234 8000

Nieuw gebouw van ‘thuis, nieuw perspectief voor de dak- en thuisloze cliënten van Neos

Op 11 september 2020 werd het nieuwe wooncomplex van Woonstichting ‘thuis voor dak- en thuisloze cliënten van Neos aan de Boutenslaan 54 in Eindhoven digitaal geopend. Met inachtneming van corona voorzorgsmaatregelen, werd dit op ludieke wijze georganiseerd met een virtuele rondleiding door het nieuwe complex.

Gepubliceerd op 14/09/2020

Hoogste punt sociale huurwoningen Michiel de Ruyterstraat

Het hoogste punt van de 25 energiezuinige sociale huurwoningen aan de Michiel de Ruyterstraat in Aalst-Waalre is bereikt. Woonstichting ‘thuis, bouwpersoneel en direct betrokkenen vierden dit heuglijke feit door het hijsen van de vlag.

Gepubliceerd op 11/09/2020

Projectmanager gezocht met winnaarsmentaliteit

Heb jij de ambitie om te bouwen aan bijzondere projecten voor professionele opdrachtgevers? Ben jij prettig in de omgang en ter zake kundig? En ben jij bovendien een kei in het begeleiden van bouw- en vastgoed projecten? Dan drinken we graag een kop koffie met jou!

Gepubliceerd op 28/08/2020

Start schooljaar in nieuwe school: Het Mooiste Blauw

​De leerlingen van basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen starten het nieuwe schooljaar fris en vrolijk in hun nieuwe schoolgebouw.

Gepubliceerd op 25/08/2020

Ventilatiecheck: Goede ventilatie scholen essentieel

De scholen gaan weer van start. Voor de gezondheid van leerlingen en leraren is goede ventilatie van de schoollokalen essentieel. Juist nu is dat nog belangrijker.

Gepubliceerd op 25/08/2020

Ecologische bouwen en wonen in Westwaard

Door een grondruil met de gemeente Loon op Zand kan Casade negentien eengezinswoningen bouwen in Westwaard, een nieuwe woonbuurt aan de westkant van Kaatsheuvel. Afgelopen week ondertekenden Roel van Gurp (Casade) en commercieel manager Ferry Verstappen (Van der Heijden Bouw en ontwikkeling) de overeenkomst voor de realisatie van de woningen.

Gepubliceerd op 20/07/2020

Belangrijke mijlpaal hostel Zuiderparkweg Den Bosch

​De komst van het bijzondere woon- en zorgcomplex aan de Zuiderparkweg is weer een stap dichterbij. De voorgestelde herziening van het bestemmingsplan is namelijk onherroepelijk geworden en de omgevingsvergunning is verleend. En dat is een belangrijke mijlpaal voor alle nieuwe bewoners van dit toekomstige complex.

Gepubliceerd op 03/07/2020

Eric Blom over afstuderen bij Laride

Wij hebben altijd aandacht voor jong talent. Juist de nieuwe generatie willen we de mooie kanten van ons vak bijbrengen. Vanwege de veelzijdigheid van ons vak en onze portefeuille in het bijzonder, bieden wij afstudeerders mooie kansen.

Gepubliceerd op 23/06/2020

Nieuw schetsontwerp Vincentre Nuenen

Vincentre (van gogh museum) Nuenen presenteert een nieuw schetsontwerp voor de uitbreiding van het museum in Nuenen.

Gepubliceerd op 19/06/2020

Extra noodlokalen voor basisschool De Koningslinde in Vught

Openbare basisschool De Koningslinde in Vught heeft 3 extra klaslokalen gekregen in de vorm van noodunits. Hiermee wordt de komende tijd weer voorzien in de ruimtevraag door de snelle groei van de school.

Gepubliceerd op 16/06/2020