Volg ons op: (040) 234 8000

Pieter van Vollenhoven opent DAF Museum

Na een bouwperiode van ruim 2 jaar werd het vernieuwde en uitgebreide DAF Museum op vrijdag 8 november 2019 geopend door prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

Gepubliceerd op 08/11/2019

Hoogste punt bereikt voor nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw

Vrijdag 1 november werd het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen gevierd.

Gepubliceerd op 01/11/2019

Zonnedakproject Basisschool De Bogerd in Rossum

Op het grote dak van basisschool De Bogerd in Rossum komen zo'n 1200 zonnepanelen te liggen. Met de energieopbrengst kunnen ongeveer honderd huishoudens én de school van stroom worden voorzien.

Gepubliceerd op 31/10/2019

Brabantiaterrein volop in ontwikkeling

In opdracht van Stayinc. en Banbouw is Laride gestart met de afronding van de herontwikkeling van het Brabantiaterrein in Aalst. Op deze groene locatie nabij het centrum van Aalst moet een mix komen van middeldure huurappartementen en koopappartementen.

Gepubliceerd op 14/10/2019

Grondruil voor nieuwbouw in Westwaard tussen Casade en gemeente Loon op Zand

Wooncorporatie Casade en gemeente Loon op Zand hebben ingestemd om grond te ruilen in het nieuwbouwplan Westwaard in Kaatsheuvel. Het college stelde 17 september het plan vast voor de verdeling van de kavels. Hierin ruilt de gemeente grond binnen Westwaard met grond aan de Sweensstraat. Hier staan acht huurwoningen van Casade. Deze maken plaats voor nieuwe tweekappers. In Westwaard bouwt Casade negentien nieuwe huurwoningen.

Gepubliceerd op 11/10/2019

Start bouw BunkerToren

​De skyline van Eindhoven gaat medio 2022 zichtbaar veranderen met de realisatie van BunkerToren. De basis is de stoere, stevige Bunker, een begrip in Eindhoven. Dit was de plek voor een bruisend studentenleven van vele generaties TU/e-studenten.

Gepubliceerd op 04/10/2019

Officiële opening Brainport Industries Campus door Koning Willem-Alexander

Donderdag 3 oktober werd de Brainport Industries Campus (BIC) officieel geopend door koning Willem-Alexander. Hiermee wordt het belang aangegeven voor Eindhoven, de regio en voor Nederland. De campus is al een tijdje in gebruik en inmiddels werken en studeren er nu al tweeduizend mensen.

Gepubliceerd op 03/10/2019

Allereerste huurwoningen PicusKade opgeleverd

​Dinsdag 1 oktober werden de allereerste huurwoningen in PicusKade opgeleverd. De huurders van corporatie Wooninc. kregen als eerste de sleutel. De rest volgt later. In totaal worden komende maand maar liefst 103 sociale huurwoningen opgeleverd in dit prachtige nieuwbouwproject aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven.

Gepubliceerd op 02/10/2019

240 kinderen storten beton voor nieuwe MFA Leende

Op 24 september vond de feestelijke startbouwhandeling voor het nieuwe MFA Leende plaats. De MFA wordt voor het hele dorp, dus iedereen was uitgenodigd: Alle kinderen van basisschool De Triangel en KDV Korein, het voltallige college van B&W en andere toekomstige gebruikers van de MFA en belangstellenden.

Gepubliceerd op 25/09/2019

Nieuwbouw Udens College officieel open!

De kernwaarden Transparantie, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid vormen het fundament voor het slagen van dit bijzondere project.

Gepubliceerd op 03/09/2019