Volg ons op: (040) 234 8000

SUVIS-subsidie: positieve beschikkingen schoolgebouwen

De door ons aangevraagde SUVIS-subsidie voor diverse scholen is positief beschikt. Nu kan worden gestart met het verbeteren van de ventilatie en verduurzaming van schoolgebouwen.

Gepubliceerd op 25/02/2021

​Feestelijke opening basisschool De Triangel in MFA Leende

Na bijna 12 jaar keerde basisschool De Triangel afgelopen maandag terug naar het centrum van Leende. In de nieuwe multifunctionele accommodatie waar ook kinderopvang Korein en dorpshuis De Schammert gevestigd zijn, nam de school haar intrek.

Gepubliceerd op 23/02/2021

Spirotech Helmond - gefaseerde nieuwbouw en renovatie

Het Helmondse bedrijf Spirotech groeit en past daarom haar huisvesting aan. Voor Laride een mooie uitdaging waarbij we als adviseur en procesmanager optreden voor het gehele verbouw- en nieuwbouwtraject.

Gepubliceerd op 30/11/2020

Voorspoedige bouw Barcelona Oirschot

De bouw van project Barcelona in Oirschot verloopt voorspoedig. Het nieuwe aanzicht van de Wilhelminakade is al goed zichtbaar.

Gepubliceerd op 26/11/2020

Start bouw MFC Schelluinen met ondertekening aanneemovereenkomst

Na een jarenlange bewezen dienst van het Dorpshuis in Schelluinen, is het tijd voor een nieuw, modern en energieneutraal gebouw dat school en kinderdagverblijf verbindt met diverse dorpsactiviteiten in het integraal multifunctioneel centrum (MFC) Schelluinen.

Gepubliceerd op 12/11/2020

Ondertekening bouwovereenkomst hostel Zuiderparkweg

Een mijlpaal voor het project Zuiderparkweg: gisteren werd de bouwovereenkomst ondertekend tussen Mohamed Acharki, bestuurder van woningcorporatie Zayaz en Sander Martens, bestuurder van Bouwbedrijf Moonen B.V.

Gepubliceerd op 05/11/2020

Bouwrijp maken terrein De Jonkvrouw van start

De voorbereidingen voor de eerste werkzaamheden voor De Jonkvrouw in Geldrop zijn in volle gang. De vergunningen zijn afgegeven en bij een groot deel van het plangebied zijn bouwhekken geplaatst en worden werkzaamheden verricht voor het bouwrijp maken van het terrein.

Gepubliceerd op 29/10/2020

Sleuteloverdracht MFA Leende

De bouwwerkzaamheden voor de multifunctionele accommodatie in Leende zijn gereed. Op 1 oktober vond de sleuteloverdracht plaats die wethouder Frank de Win overdroeg aan het stichtingsbestuur van dorpshuis De Schammert.

Gepubliceerd op 06/10/2020

Ventilatiecheck scholen: meten = weten!

Een goede luchtkwaliteit in de school is essentieel voor de gezondheid van de leerlingen, leraren en medewerkers. Betere ventilatie bevordert tevens de leerprestaties. In navolging van het bericht van het RIVM/LCVS hebben wij de luchtkwaliteit in de scholen actief gemeten en geïnventariseerd.

Gepubliceerd op 21/09/2020

Nieuw gebouw van ‘thuis, nieuw perspectief voor de dak- en thuisloze cliënten van Neos

Op 11 september 2020 werd het nieuwe wooncomplex van Woonstichting ‘thuis voor dak- en thuisloze cliënten van Neos aan de Boutenslaan 54 in Eindhoven digitaal geopend. Met inachtneming van corona voorzorgsmaatregelen, werd dit op ludieke wijze georganiseerd met een virtuele rondleiding door het nieuwe complex.

Gepubliceerd op 14/09/2020